Munkatársaink

1998 óta dolgozom az ST Scope, illetve jogelődje munkatársaként. Eleinte a főiskolai évek alatt részmunkaidőben, majd teljes munkaidőben dolgoztam a cégnél. 2001-ben diplomáztam az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskola, szociális munkás karán, de addigra már a PR lett az igazi szerelem, így maradtam a cégnél, ahonnan 2006 áprilisában szülési szabadságra mentem, 2012 szeptemberéig GyES-en voltam, nem kevés tapasztalatot szerezve az asszertív kommunikáció területén. Korábban irodai asszisztens, majd pr-asszisztens és ügyfélkapcsolati munkatárs munkakörben dolgoztam. Részt vettem sajtótájékoztatók, rendezvények és különböző pr események megszervezésében, lebonyolításában. Feladataim közé tartozott a kapcsolattartás az ügyfelekkel, beszállítókkal, nyomdákkal stb.
Visszatérve a céghez újult erővel fogtam hozzá az új feladatokhoz.
Szeretem a kihívásokat és munkám eredményeit megvalósulva látni. Nagyon fontosak számomra az emberi kapcsolatok és a kommunikáció, szeretek és tudok is másokkal kommunikálni, így munkám kedvenc területe az ügyfelekkel, beszállítókkal történő kapcsolattartás.
Szabadidőmet a családommal és a barátaimmal töltöm, szeretem a természetet, szeretek beszélgetni, moziba járni, főzni, meg persze enni is.
A legnagyobb örömöm, két gyermekem, Sára (2006) és Kornél (2009).


 
Rátky Zsuzsanna
E-mail:
ratky.zsuzsanna@stscope.hu

 

Projektek: