A ZÖLD SZÍNE – BLOG

Ügyfélként tekintünk A Zöld színére, habár ez egy saját blog oldal, melyen az első publikációnkat 2012. januárjában olvashatták.

Az alapötlet baráti találkozóink örök témájából indult: bosszant minket a csúsztatás, a manipuláció, a hazug hatásvadászat, szolgáljon az bármilyen jó célt.

A környezetvédők „méregzöld” harcát, a túlzásokat, és az információhiányt igyekszünk elkerülni változatos bejegyzéseinkkel, és felhívni az egyén figyelmét – a realitás talaján maradva -, hogy mit is tehetünk a hétköznapokban környezetünkért.

A tisztánlátás érdekében fontosnak tartunk bemutatni néhány tipikus, nagy port felverő érdekes esetet, hazai és külföldi példát, elemzést. Blogunkban igyekszünk egy-egy üggyel kapcsolatban a tényeket bemutatni, és lehetőséget adunk arra, hogy olvasóink mérlegelhessék a szempontokat. Nem adunk teret a szélsőséges véleményeknek. Az egyéni szemléleteket és kreatív felvetéseket azonban szívesen bemutatjuk. Szerintünk van létjogosultsága egy mérsékeltebb, nem a félelemkeltésen és riogatáson alapuló környezetvédelmi aktivitásnak.